Web Site Tasarım

rzaozturk tarafından tarihinde yayınlandı

Web siteniz isteğinize bağlı olarak cep telefonu ve tablet cihazlar tarafından da uygun şekilde görüntülenebilecek altyapıda hazırlanabileceği gibi responsive web tasarımı da uygulanarak web sitenizin her cihaza uygun olarak tasarımını güncelleyerek her cihazda daha uygun kullanım sunabilecektir. Responsive web tasarımı ile her geçen gün kullanımı artan mobil kullanıcılar içinde en uygun şekilde gösterim sağlanmakta, e-ticaret sitelerinde tablet yada cep telefonu üzerinden rahatlıkla alışveriş imkanı sağlanabilmektedir.Web sitesi içeriğinizin yönetimi için profesyonel hizmet almak isteyen müşterilerimiz için ise web sitesi editörlük hizmeti sağlamaktayız. Web sitesi için içerik oluşturmak, web sitesi için banner hazırlanması gibi hizmetler için müşteri temsilcilerimizle irtibata geçebilirsiniz. Editörlük hizmetimiz ile hazırlanmış olan web sitenizin güncel ve doğru içeriğe sahip kalabilmesi sağlanmaktadır.

Web tasarımı örnekleriolarak sunabileceğimz web sitesi tasarımı referansları sitemizin referanslar sayfasındadır. Hazırlanmış olan web sitesi tasarımlarının tamamı web sitesi referanslarımız arasında bulunmamaktadır. Bazı müşterilerimizle yapılmış olan gizlilik anlaşması nedeniyle tarafımızdan hazırlanmış tüm web sitesi tasarımları web sitemizde yayınlanmamaktadır.

Web sitesi fiyatları ile ilgili olarak sabit bir fiyat listesi uygulayabilmenin yanlış olduğunu düşünen firmamız, hazırlanacak web sitesi tasarımı ve web sitesi yazılımı ile ilgili olarak çalışılacak adam / zaman hesabı üzerinden web sitesi fiyatlarını belirlemektedir. Böylelikle her web sitesi projesi fiyatı daha gerçekçi olarak oluşmaktadır.

Web sitesi dışında ihtiyacınız olabilecek intranet yazılımı, extranet  yazılımı, portal tasarımı & yazılımı, yazaılım arayüz oluşturma yada şirket içi kullanılabilecek web tabanlı özel yazılım projeleri konusunda da ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek yazılım hizmeti de sağlamaktayız.